Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

Yrityspäivillä 2022 on mukana yli 70 yritystä!

Yrityspäivät 2022 järjestetään virtuaalisena heikentyneestä koronatilanteesta ja tiukentuneista tilojen käyttöä ja yleisötilaisuuksia koskevista rajoituksista johtuen.

Ilmoittautuminen vuoden 2022 tapahtumaan on päättynyt. Asiakaskoordinaattorit ohjeistavat tarkemmin jo-ilmoittautuneita yrityksiä.

Kumpaan tahansa tapahtumamuotoon ilmoittautuneet yritykset saavat ohjeet alustan käytöstä ja tarkempaa tietoa virtuaalisesta tapahtumasta sähköpostitse.

Vain fyysiseen tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset ovat lämpimästi tervetulleita vielä mukaan virtuaaliseen tapahtumaan. Olkaa yhteydessä asiakaskoordinaattoriinne. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen fyysiseen tapahtumaan ja siihen sisältynyt tilaus mitätöityy eikä vaadi erillisiä toimenpiteitä.

 

Löydät Yrityspäivät tapahtuma-alustojen asiantuntija Liveton alustalta alla olevasta linkistä. 

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 31 kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Missä?

Yrityspäivät järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 2.2. ja torstaina 3.2.2022 klo 10.00-16.00.

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammattilaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Kuka tapahtuman järjestää?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry:n toiminnan tarkoituksena on edesauttaa Tampereella opiskelevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymistä ja harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen löytämistä sekä valmistaa opiskelijoita työnhakuun ja työelämään. Vuosittain helmikuussa järjestettävällä kaksipäiväisellä Yrityspäivät -tapahtumalla tuodaan rekrytoivat yritykset lähelle opiskelijoita ja mahdollistetaan yritysten ja opiskelijoiden välisen tapaamisen ja verkostoitumisen. Tapahtumaa edeltävällä Työnhaun teemaviikolla kehitetään opiskelijoiden työnhakutaitoja tarjoamalla erilaisia työpajoja, mahdollisuutta CV-kuvaukseen ja järjestämällä koulutuksia.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn