Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

Viimeinen hetki ilmoittautua tapahtumaan on nyt!

Yrityspäivät 2022 järjestetään lähtökohtaisesti Tampereen yliopiston kampuksilla, mutta olemme suunnitelleet valmiiksi myös virtuaalisen tapahtumamuodon. Koska pandemiatilanteen kehittymistä on parhaillaan erittäin vaikea arvioida, suosittelemme vahvasti ilmoittautumaan molempiin tapahtumamuotoihin. Näin varmistatte, että yrityksenne on opiskelijoiden mielessä tulevan kevään työnhaussa tilanteesta riippumatta!

Asiakaskoordinaattorimme ovat kontaktoineet syksyn aikana meihin yhteydessä olleita yrityksiä ja viime vuonna tapahtumaan osallistuneisiin yrityksiin. Myynti on loppusuoralla, mutta joitakin paikkoja tapahtumaan on vielä jäljellä.

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 31 kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Missä?

Yrityspäivät järjestetään Tampereen yliopiston kampuksilla, keskiviikkona keskustassa ja torstaina Hervannassa. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 2.2. ja torstaina 3.2.2022 klo 10.00-16.00.

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammattilaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Kuka tapahtuman järjestää?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry:n toiminnan tarkoituksena on edesauttaa Tampereella opiskelevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymistä ja harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen löytämistä sekä valmistaa opiskelijoita työnhakuun ja työelämään. Vuosittain helmikuussa järjestettävällä kaksipäiväisellä Yrityspäivät -tapahtumalla tuodaan rekrytoivat yritykset lähelle opiskelijoita ja mahdollistetaan yritysten ja opiskelijoiden välisen tapaamisen ja verkostoitumisen. Tapahtumaa edeltävällä Työnhaun teemaviikolla kehitetään opiskelijoiden työnhakutaitoja tarjoamalla erilaisia työpajoja, mahdollisuutta CV-kuvaukseen ja järjestämällä koulutuksia.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn