Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

Seuraavat Yrityspäivät järjestetään 31.1.-1.2.2024

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 33 kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Missä?

Yrityspäivät järjestetään tavanomaisesti Tampereen Yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannan kampuksella. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 31.1.2024 Keskustakampuksella ja torstaina 1.2.2024 Hervannan kampuksella klo 10.00-16.00.

Yrityspäivien 2024 teemana on vastuullisuus.
Tänä vuonna Yrityspäivien teemana on vastuullisuus. Nykypäivän yritykset ovat yhä enemmän tietoisia ympäristö- ja sosiaalisista vaikutuksistaan, ja tämä heijastuu myös korkeakouluyhteisömme opiskelijoihin. Vastuullisuus on muodostumassa keskeiseksi tekijäksi globaalissa liike-elämässä, ja se vaikuttaa jokaisen uraan tavalla tai toisella. Vastuullisuus ulottuu yritysten toiminnasta tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden vaikutukseen yhteiskuntaan ja ympäristöön. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia opiskelijoillemme, jotka voivat tarjota innovatiivisia ratkaisuja vastuullisuushaasteisiin. Yritykset kaipaavat yhä enemmän osaajia, jotka ymmärtävät kestävää kehitystä, ympäristövaikutusten arviointia ja eettistä liiketoimintaa.

Yritys – Ilmoita kiinnostuksesi Yrityspäivien esittelijäksi sivun alareunasta!

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammattilaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Kuka tapahtuman järjestää?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry:n toiminnan tarkoituksena on edesauttaa Tampereella opiskelevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymistä ja harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen löytämistä sekä valmistaa opiskelijoita työnhakuun ja työelämään. Vuosittain helmikuussa järjestettävällä kaksipäiväisellä Yrityspäivät -tapahtumalla tuodaan rekrytoivat yritykset lähelle opiskelijoita ja mahdollistetaan yritysten ja opiskelijoiden välisen tapaamisen ja verkostoitumisen. Tapahtumaa edeltävällä Työnhaun teemaviikolla kehitetään opiskelijoiden työnhakutaitoja tarjoamalla erilaisia työpajoja, mahdollisuutta CV-kuvaukseen ja järjestämällä koulutuksia.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn