Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

Yrityspäivät järjestetään vuosittain helmikuun alussa.

Tutustu tänä vuonna tapahtumaan osallistuviin yrityksiin etusivumme kautta.

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 33 kertaa. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tapahtuma järjestetään tavanomaisesti Tampereen Yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannassa. Helmikuuta ennen voit virittäytyä Yrityspäivien tunnelmaan Facebookissa, Instagramissa ja LinkedIn:ssä.

Milloin?

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 31.1.-1.2.2024.

Tule mukaan messuavustajaksi Yrityspäiville!

Vuoden 2024 Yrityspäivien helppihaku on nyt auki

Hei opiskelija!

Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen, yrityksiin kontaktoituminen, uudet ystävät tai Yrityspäivien toiminta?
Haemme jälleen messuavustajia, eli tuttavallisemmin YP-helppejä, ja tätä et halua missata! YP-helppinä pääset mukaan järjestämään Suomen suosituinta opiskelijoiden rekrytapahtumaa, kontaktoitumaan yritysten kanssa ja kaupan päälle saat kokemusta CV:n täytteeksi.

Vuosikurssilla, opintotaustalla tai aikaisemmalla kokemuksella ei ole väliä, vaan eniten arvostamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Jos sinulla herää kysyttävää helppihakuun liittyen, projektipäällikkömme (projektipaallikot@yrityspaivat.com) vastaavat mielellään kysymyksiin.

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

1. Osallistu Työnhaun teemaviikolle

CV, LinkedIn, työhakemus, videohaastattelu… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun teemaviikon työpajoihin. Tilaisuuksista saamiesi vinkkien myötä työnhaku sujuu muitta mutkitta ja tulostamalla CV:si mukaan messuille yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

2. Tutustu yrityksiin etukäteen

Osallistuviin yrityksiin voit tutustua etukäteen Yrityspäivien nettisivujen kautta ja aiempien vuosien yrityskattaus on nähtävissä messulehdistä. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

3. Hyvä asenne

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Kuka on Yrityspäivien takana?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tiimi haetaan vuosittain huhti-toukokuussa, joten jos työskentely yritysten ja tapahtumajärjestämisen parissa kiinnostaa, kannattaa pitää Yrityspäivien somet seurannassa! Matalamman kynnyksen tapa osallistua YP-hommiin on Yrityspäivien messuavustajana, joka on käytännön työkokemuksen lisäksi aitiopaikka nähdä, miten suuren mittaluokan tapahtuma järjestyy.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn