Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

Yritysosallistujen kontaktointi on nyt käynnissä!

Yritysosallistujen kontaktointi on nyt käynnissä!

Yrityspäivät 2022 järjestetään lähtökohtaisesti Tampereen yliopiston kampuksilla, mutta olemme varautuneet myös virtuaaliseen tapahtumamuotoon.
 
Asiakaskoordinaattorimme kontaktoivat parhaillaan yrityksiä, joten jos olette olleet meihin yhteydessä, voitte odotella soittoa pian.
Olemme yhteydessä lisäksi ainakin viime vuonna tapahtumaan osallistuneisiin yrityksiin.

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 31 kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Missä?

Yrityspäivät järjestetään Tampereen yliopiston kampuksilla, keskiviikkona keskustassa ja torstaina Hervannassa. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 2.2. ja torstaina 3.2.2022 klo 10.00-16.00.

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammatillaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn