Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

Tapahtuma on loppuunmyyty!

Seuraavat Yrityspäivät järjestetään 1.-2.2.2023.

Tänä vuonna Yrityspäivien teemana on kansainvälinen osaaminen. 
Suomalaisten opiskelijoiden kansainvälisyyden lisäksi haluamme korostaa myös ulkomaista huippuosaamista. Korkeakouluyhteisöömme saapuu vuosittain yli 1000 kansainvälistä vaihto- tai tutkinto-opiskelija. Tänä vuonna yhtenä tavoitteenamme on tehdä Yrityspäivistä aiempaa saavutettavampi ja näkyvämpi myös kansainvälisille opiskelijoillemme, sillä koemme tärkeäksi, että Tampereen korkeakouluyhteisö on kansainvälisesti kiinnostava. Tahdomme myös, että jokainen korkeakouluyhteisömme opiskelija pääsee hyödyntämään Yrityspäivien tarjoamia mahdollisuuksia uran ja verkostoitumisen kehittämisessä. Lisäksi haluamme mahdollistaa yrityksille helpon kanavan tavata vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita, joilla saattaa olla merkittävää osaamista yrityksen osaajapoolin kannalta.

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 32 kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Missä?

Yrityspäivät järjestetään tavanomaisesti Tampereen Yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannassa. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 1.2. Keskustakampuksella ja torstaina 2.2.2023 Hervannan kampuksella klo 10.00-16.00.

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammattilaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Kuka tapahtuman järjestää?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry:n toiminnan tarkoituksena on edesauttaa Tampereella opiskelevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymistä ja harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen löytämistä sekä valmistaa opiskelijoita työnhakuun ja työelämään. Vuosittain helmikuussa järjestettävällä kaksipäiväisellä Yrityspäivät -tapahtumalla tuodaan rekrytoivat yritykset lähelle opiskelijoita ja mahdollistetaan yritysten ja opiskelijoiden välisen tapaamisen ja verkostoitumisen. Tapahtumaa edeltävällä Työnhaun teemaviikolla kehitetään opiskelijoiden työnhakutaitoja tarjoamalla erilaisia työpajoja, mahdollisuutta CV-kuvaukseen ja järjestämällä koulutuksia.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn