Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

99 päivää tapahtumaan

Tule tutustumaan yrityksiin ja löytämään juuri sinulle sopiva työpaikka.

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 31 kertaa. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopiston kampuksilla, keskiviikkona keskustassa ja torstaina Hervannassa. Helmikuuta ennen voit virittäytyä Yrityspäivien tunnelmaan Facebookissa, Instagramissa ja LinkedIn:ssä.

Milloin?

Keskiviikkona 2.2. ja torstaina 3.2.2022 klo 10.00-16.00.

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

1. Osallistu Työnhaun teemaviikolle

CV, LinkedIn, työhakemus, videohaastattelu… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun teemaviikon työpajoihin. Tilaisuuksista saamiesi vinkkien myötä työnhaku sujuu muitta mutkitta ja tulostamalla CV:si mukaan messuille yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

2. Tutustu yrityksiin etukäteen

Osallistuviin yrityksiin voit tutustua etukäteen Yrityspäivien nettisivujen kautta ja aiempien vuosien yrityskattaus on nähtävissä messulehdistä. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

3. Hyvä asenne

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn