Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

133 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät järjestetään 7.2.2018 Tampereen yliopistolla sekä 8.2.2018 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Mitä?

Jo 28. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisellä yliopistolla ympäri kampusta. Tsekkaa messukartat täältä! Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä, Twitteristä ja Snapchatista.

Milloin?

7.2.2018 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
8.2.2018 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla
Muista myös Työnhaun teemaviikko 23.1.-25.1.2018!

Workshopit

Workshopissa tutustut interaktiivisesti siihen, millaisten asioiden parissa ja miten yrityksessä työskennellään. Ohjelman pidempi kesto, etukäteen valittu teema ja rajallinen osallistujamäärä antavat mahdollisuuden tutustua yrityksen toimintaan yksityiskohtaisemmin.

Infoiskut

Infoiskussa kuulet 20 minuutissa yritysten toiminnasta ja rekrytointitarpeista sekä pääset esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Infoiskut järjestetään omissa rauhallisissa tiloissa messualueen välittömässä läheisyydessä.

 

Työnhaun teemaviikko 23.1.–25.1.2018

Teemaviikko antaa parhaat vinkkivitoset yritysten kohtaamiseen messupäivillä

Parhainkin työntekijä voi jäädä ilman työpaikkaa, jos työnhakutaidot ovat hukassa. Työnhaun teemaviikolla hiot työnhakutaitosi niin timanttisiksi, että tutkat kuumana osaajia etsivät työnantajat huomaavat sinut. Vinkkejä ja apua tarjotaan esimerkiksi CV:n viilaamiseen, itsensä brändäämiseen sekä työhaastattelijan hurmaamiseen. Osallistumalla teemaviikon ohjelmaan olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook