Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

263 päivää tapahtumaan

Tule tutustumaan yrityksiin ja löytämään juuri sinulle sopiva työpaikka.

Mitä?

Jo 31. kertaa järjestetty Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tapahtuma löytyy tutusta osoitteesta, sillä Yrityspäivien nettisivut toimivat messupäivien ajan virallisena tapahtuma-alustana. Löydät linkin tapahtumaan myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä.

Milloin?

Keskiviikkona 3.2. ja torstaina 4.2.2021 klo 10.00-16.00.

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

1. Osallistu Työnhaun Teemaviikolle

CV, LinkedIn, työhakemus, pitchaus,… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun Teemaviikon työpajoihin. Ota CV:si mukaan messuille, niin yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

2. Tutustu yrityksiin etukäteen

Osallistuviin yrityksiin voit tutustua etukäteen esimerkiksi Yrityspäivien messulehden avulla. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

3. Hyvä asenne

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn