Pääyhteistyössä
https://www.nordic.fi/fi

Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

56 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät 2019 järjestetään 6.2.2019 Tampereen yliopistolla ja 7.2.2019 Tampereen teknillisellä yliopistolla.

Pääyhteistyössä https://www.nordic.fi/fi

Mitä?

Jo 29. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisen yliopiston kampusalueella. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä.

Milloin?

6.2.2019 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
7.2.2019 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla
Muista myös Työnhaun teemaviikko!

Tule mukaan messuavustajaksi Yrityspäiville!

Jotta Yrityspäivät onnistuvat vuonna 2019 yhtä hyvin kuin aiemmin, tarvitsemme messuviikolle apuun helppejä eli messuavustajia.

Helppinä pääset näkemään ja kokemaan, kuinka iso messutapahtuma järjestetään. Työtehtäviä ovat mm. messualueen rakentaminen ja purkaminen sekä yritysten auttaminen messupäivinä yhdessä projektitiimin kanssa. Työn ohessa aikaa jää myös kontaktien solmimiseen ja uuden työn metsästämiseen. Mikäli vuoden 2020 Yrityspäivien järjestäminen alusta saakka kiinnostaa, helppinä toimiminen katsotaan eduksi keväällä 2019 tehtävässä projektitiimin valinnassa.

Hae mukaan täyttämällä alta löytyvä lomake viimeistään 9.12. Huomioi, että sinun tulee olla käytettävissä koko viikon 6 (4.-8.2.2019) ajan.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat projektipäälliköt Katri (katri.kononen@yrityspaivat.com) ja Emmi (emmi.niemi@yrityspaivat.com) Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Workshopit

Vuorovaikutteisessa workshopissa tutustut siihen, millaisten asioiden parissa ja miten kyseisessä yrityksessä työskennellään. Workshopin pitkä kesto, etukäteen valittu teema ja rajallinen osallistujamäärä antavat mahdollisuuden tutustua yritykseen ja sen toimintaan yksityiskohtaisemmin.

Infoiskut

Infoiskussa kuulet 20 minuutissa kyseisen yrityksen toiminnasta ja rekrytointitarpeista sekä pääset esittämään mieltäsi mahdollisesti askarruttavia kysymyksiä. Infoiskut järjestetään erillisissä rauhallisissa tiloissa messualueen välittömässä läheisyydessä.

 

Työnhaun teemaviikko

Teemaviikko antaa parhaat vinkkivitoset yritysten kohtaamiseen messupäivillä

Parhainkin työntekijä voi jäädä ilman työpaikkaa, jos työnhakutaidot ovat hukassa. Työnhaun teemaviikolla hiot työnhakutaitosi niin timanttisiksi, että tutkat kuumana osaajia etsivät työnantajat huomaavat sinut varmasti. Vinkkejä ja apua tarjotaan esimerkiksi CV:n viilaamiseen, itsensä brändäämiseen sekä työhaastattelijan hurmaamiseen. Osallistumalla teemaviikon ohjelmaan olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

 

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

CV, LinkedIn, työhakemus, pitchaus… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun teemaviikon työpajoihin. Tulosta muutama CV mukaasi messuille, niin yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

Tutustu yrityksiin etukäteen esimerkiksi Yrityspäivien messulehden avulla. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook