Pääyhteistyössä
https://www.nordic.fi/fi

Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

110 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät järjestetään 6.2.2019 Tampereen yliopistolla sekä 7.2.2019 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Pääyhteistyössä https://www.nordic.fi/fi

Mitä?

Jo 29. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisellä yliopistolla ympäri kampusta. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä.

Milloin?

6.2.2019 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
7.2.2019 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla
Muista myös Työnhaun teemaviikko!

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Workshopit

Workshopissa tutustut interaktiivisesti siihen, millaisten asioiden parissa ja miten yrityksessä työskennellään. Ohjelman pidempi kesto, etukäteen valittu teema ja rajallinen osallistujamäärä antavat mahdollisuuden tutustua yrityksen toimintaan yksityiskohtaisemmin.

Infoiskut

Infoiskussa kuulet 20 minuutissa yritysten toiminnasta ja rekrytointitarpeista sekä pääset esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Infoiskut järjestetään omissa rauhallisissa tiloissa messualueen välittömässä läheisyydessä.

 

Työnhaun teemaviikko

Teemaviikko antaa parhaat vinkkivitoset yritysten kohtaamiseen messupäivillä

Parhainkin työntekijä voi jäädä ilman työpaikkaa, jos työnhakutaidot ovat hukassa. Työnhaun teemaviikolla hiot työnhakutaitosi niin timanttisiksi, että tutkat kuumana osaajia etsivät työnantajat huomaavat sinut. Vinkkejä ja apua tarjotaan esimerkiksi CV:n viilaamiseen, itsensä brändäämiseen sekä työhaastattelijan hurmaamiseen. Osallistumalla teemaviikon ohjelmaan olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

 

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook