Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

263 päivää tapahtumaan

Kiitokset vuoden 2021 yritysosallistujille! Tulethan myös ensi vuona paikalle!

Mitä?

Jo 31. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tapahtuma tulee löytymään tutusta osoitteesta, sillä Yrityspäivien nettisivut toimivat messupäivien ajan virallisena tapahtuma-alustana. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

Keskiviikkona 3.2. ja torstaina 4.2.2021 klo 10.00-16.00.

Kuinka osallistua Yrityspäiville?

Virtuaalinen messuosasto

Kaikki tapahtumaan osallistuvat yritykset on lueteltu yrityslistauksessa, jonka kautta opiskelijat löytävät yrityksen virtuaaliselle messuosastolle. Jokaisella yrityksellä on tapahtuman aikana tapahtumasivulla oma virtuaalinen messuosasto, josta löytyy tietoa yrityksestä sekä mahdollisista avoimista työpaikoista. Lisäksi yrityksille tarjotaan oiva mahdollisuus päästä vuorovaikuttamaaan opiskelijoiden kanssa tapahtuman aikana. Kohtaaminen opiskelijoiden kanssa tapahtuu yrityksen valitseman kanavan kautta esimerkiksi Teamsin, Zoomin tai Slackin välityksellä.

Mainosvideo tapahtuman livestreamiin

Näkyvyyttä voi lisätä lyhyen mainosvideon avulla, jota näytetään tapahtuman livestreamin mainostauoilla tasaisin väliajoin osallistumispäivänne aikana.

Somemainos

Tuo yritystäsi persoonallisemmin esiin somemainoksen kautta! Pieni somemainos sisältää vapaamuotoisen mainoksen Yrityspäivien Facebook-tapahtumassa. Iso somemainos sisältää edellisen lisäksi 1 päivän Instagram takeoverin ennen messuja.

Messulehti

Yrityspäivien messulehdestä voit lukea tapahtumaan osallistuvien yritysten esittelyt sekä tietoa heidän rekrytointitarpeestaan. Lehdestä löydät myös muun muassa työnhakuun liittyviä artikkeleita sekä tarkat tiedot Yrityspäivillä järjestettävistä infoiskuista. Yrityksillä on mahdollisuus erottautua ostamalla mainos messulehteen. Vuoden 2021 messulehti on saatavilla virtuaalisena.

Korostettu internetnäkyvyys

Yritysten on mahdollista erottua tapahtuman aikana entistäkin paremmin. Korostettuun internetnäkyvyys pakettiin kuuluu sponsoroitu paikka livestriimin alla pyörivässä logokarusellissa.

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammatillaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn