Pääyhteistyössä
https://www.nordic.fi/fi

Opiskelijoissa on tulevaisuus. Myös yritysten tulevaisuus.

110 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät järjestetään 6.2.2019 Tampereen yliopistolla sekä 7.2.2019 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Pääyhteistyössä https://www.nordic.fi/fi

Mitä?

Jo 29. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisellä yliopistolla ympäri kampusta. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä.

Milloin?

6.2.2019 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
7.2.2019 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Kuinka osallistua Yrityspäiville?

Messuosasto

Yrityspäivillä näytteilleasettaja saa käyttöönsä valitsemansa kokoisen messuosaston yhdeksi tai kahdeksi päiväksi toiveidensa mukaan. Messurakenteet voi tuoda joko itse tai vuokrata kauttamme edulliseen hintaan. Erikoisempia rakenteita voi tilata suoraan messujen rakennetoimittajalta, yhteistyökumppaniltamme Expotecilta.

Haastattelutila

Haluatteko kontaktoida opiskelijoita rauhassa, kahden kesken tapahtuman hälinän ulkopuolella? Tähän tarpeeseen vastaavat  monikäyttöiset haastattelutilamme. Voitte keskustella tilassa tarkemmin messuilla tapaamienne mielenkiintoisten opiskelijoiden kanssa tai järjestää vaikkapa rekrytoinnin ennen tapahtumaa ja hoitaa haastattelut kootusti Yrityspäivien yhteydessä, te päätätte.

Infoisku

Yritykset voivat kertoa opiskelijoille toiminnastaan, työtarjonnastaan tai esimerkiksi rekrytointikäytännöistään 20 minuutin pituisissa erikseen varattavissa infotilaisuuksissa. Infoiskut järjestetään omissa rauhallisissa esittelytiloissaan messualueen välittömässä läheisyydessä.

Messulehti

Yrityspäivien messulehdestä voit lukea tapahtumaan osallistuvien yritysten esittelyt sekä tietoa heidän rekrytointitarpeestaan. Lehdestä löydät myös muun muassa työnhakuun liittyviä artikkeleita sekä tarkat tiedot Yrityspäivillä järjestettävistä infoiskuista. Yrityksillä on mahdollisuus erottautua ostamalla mainos messulehteen.

Web-näkyvyys

Yritysten on mahdollista näkyä nettisivuillamme entistäkin paremmin. Paranneltuun web-näkyvyyspakettiimme kuuluu sponsoroitu paikka nettisivujen yrityslistauksen kärjessä sekä mustavalkoinen yrityksen logo sivujen oikean laidan logokarusellissa.

Workshop

Järjestä kahden tunnin mittainen työpaja ja anna opiskelijoille kuva yrityksesi toiminnasta konkreettisemmin. Samalla voit tutustua potentiaalisiin työnhakijoihin. Ideoinnissa apunasi Demola Tampere.

Huom! Workshoptiloja on järjestetään vain rajoitettu määrä. Varaa siis aika yrityksellesi pikimmiten!

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammatillaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook