Opiskelijoissa on tulevaisuus. Erityisesti yritysten tulevaisuus.

99 päivää tapahtumaan

31. Yrityspäivät järjestetään 3.2.2021 Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja 4.2.2021 Hervannan kampuksella.

Mitä?

Jo 31. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston Keskustakampuksen päärakennuksessa ja Hervannan kampuksen alueella. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä.

Milloin?

3.2.2021 10.00-16.00 Keskustakampuksella
4.2.2021 10.00-16.00 Hervannan kampuksella

Yrityspäivät 2021 täyttöaste

Tampereen yliopiston Keskustakampus
84% paikoista täytetty
Tampereen yliopiston Hervannan kampus
87% paikoista täytetty

Kuinka osallistua Yrityspäiville?

Messuosasto

Yrityspäivillä näytteilleasettaja saa käyttöönsä valitsemansa kokoisen ja toiveidensa mukaisen messuosaston yhdeksi tai kahdeksi päiväksi osallistumisesta riippuen. Messurakenteet voi tuoda joko itse tai vuokrata kauttamme edulliseen hintaan. Erikoisempia rakenteita voi tilata suoraan messujen rakennetoimittajalta, yhteistyökumppaniltamme Expotecilta.

Haastattelutila

Haluatteko kontaktoida opiskelijoita rauhassa, kahden kesken, tapahtuman hälinän ulkopuolella? Tähän tarpeeseen vastaavat  monikäyttöiset haastattelutilamme. Tilassa voitte vaikkapa keskustella syvällisemmin messuilla tapaamienne mielenkiintoisten opiskelijoiden kanssa tai halutessanne järjestää  rekrytoinnin jo ennen tapahtumaa ja hoitaa haastattelut kootusti Yrityspäivien yhteydessä.

Somemainos

Tuo yritystäsi persoonallisemmin esiin somemainoksen kautta! Pieni somemainos sisältää vapaamuotoisen mainoksen Yrityspäivien Facebook-tapahtumassa. Iso somemainos sisältää edellisen lisäksi 1 päivän Instagram takeoverin ennen messuja.

Messulehti

Yrityspäivien messulehdestä voit lukea tapahtumaan osallistuvien yritysten esittelyt sekä tietoa heidän rekrytointitarpeestaan. Lehdestä löydät myös muun muassa työnhakuun liittyviä artikkeleita sekä tarkat tiedot Yrityspäivillä järjestettävistä infoiskuista. Yrityksillä on mahdollisuus erottautua ostamalla mainos messulehteen.

Korostettu internetnäkyvyys

Yritysten on mahdollista erottua nettisivuillamme entistäkin paremmin. Korostettuun internetnäkyvyyspakettiimme kuuluu sponsoroitu paikka nettisivujen yrityslistauksen kärjessä sekä mustavalkoinen yrityksen logo sivujen oikean laidan logokarusellissa.

Workshop

Järjestä tapahtumapäivänä opiskelijoille työpaja ja anna konkreettinen kuva yrityksesi toiminnasta. Samalla voit tutustua rauhassa potentiaalisiin tuleviin työntekijöihisi.

Huom! Workshoptiloja on rajoitettu määrä. Varaa siis tila yrityksellesi pikimmiten!

Lue, miksi Yrityspäiville kannattaa tulla näytteilleasettajaksi

”Löydämme työn tuhansille nuorille ammattilaisille, joten meidän on luontaista olla siellä missä myös nuoret ammatillaiset ovat – eli Yrityspäivillä.”

Päivi Lehtonen, Head of Marketing, Academic Work

”Yrityspäivät on erinomainen tapahtuma yritysten ja opiskelijoiden väliseen verkostoitumiseen. Tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan Swecon toimintaan, laaja-alaiseen asiantuntijuuteen sekä monipuolisiin työtehtäviin. Kohtaamiset ovat johtaneet erittäin hyviin rekrytointeihin.”

Sari Anttila, henkilöstöjohtaja, Sweco

Näin erotut eduksesi Yrityspäivillä

Aseta konkreettinen tavoite Yrityspäiville ja räätälöi osallistumisesi sen mukaan. Haluatko luoda näkyvyyttä ja kertoa avoimista työpaikoista, vai kenties rekrytoida uusia osaajia tietyillä kriteereillä jo paikan päällä?

Mainosta osallistumista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa. Näin takaat parhaan näkyvyyden ja potentiaaliset osaajat löytävät juuri teidän yrityksenne luokse.

Mieti, ketkä ovat parhaat henkilöt edustamaan yritystänne messuilla. Edustajien ulosannilla on suuri merkitys siihen, millainen mielikuva yrityksestä syntyy. Lisäksi on hyödyllistä valita mukaan joku, joka tuntee rekrytointiprosessinne.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn