Opiskelijoissa on tulevaisuus. Myös yritysten tulevaisuus.

133 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät järjestetään 7.2.2018 Tampereen yliopistolla sekä 8.2.2018 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Mitä?

Jo 28. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisellä yliopistolla ympäri kampusta. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä, Twitteristä ja Snapchatista.

Milloin?

7.2.2018 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
8.2.2018 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Näytteilleasettajien haku alkaa 13.9.2017.

Tampereen yliopisto
0% paikoista täytetty
Tampereen teknillinen yliopisto
0% paikoista täytetty

Kuinka osallistua Yrityspäiville?

Messuosasto

Yrityspäivillä näytteilleasettaja saa käyttöönsä valitsemansa kokoisen messuosaston yhdeksi tai kahdeksi päiväksi toiveidensa mukaan. Messurakenteet voi tuoda joko itse tai vuokrata kauttamme edulliseen hintaan. Erikoisempia rakenteita voi tilata suoraan messujen rakennetoimittajalta, yhteistyökumppaniltamme Expotecilta.

Haastattelutila

Haluatteko kontaktoida opiskelijoita rauhassa, kahden kesken tapahtuman hälinän ulkopuolella? Tähän tarpeeseen vastaavat  monikäyttöiset haastattelutilamme. Voitte keskustella tilassa tarkemmin messuilla tapaamienne mielenkiintoisten opiskelijoiden kanssa tai järjestää vaikkapa rekrytoinnin ennen tapahtumaa ja hoitaa haastattelut kootusti Yrityspäivien yhteydessä, te päätätte.

Infoisku

Yritykset voivat kertoa opiskelijoille toiminnastaan, työtarjonnastaan tai esimerkiksi rekrytointikäytännöistään 20 minuutin pituisissa erikseen varattavissa infotilaisuuksissa. Infoiskut järjestetään omissa rauhallisissa esittelytiloissaan messualueen välittömässä läheisyydessä.

Huom! Infotilaisuuksia järjestetään vain rajoitettu määrä. Varaa siis aika yrityksellesi pikimmiten!

Messulehti

Yrityspäivien messulehdestä voit lukea tapahtumaan osallistuvien yritysten esittelyt sekä tietoa heidän rekrytointitarpeestaan. Lehdestä löydät myös muun muassa työnhakuun liittyviä artikkeleita sekä tarkat tiedot Yrityspäivillä järjestettävistä infoiskuista. Yrityksillä on mahdollisuus erottautua ostamalla mainos messulehteen.

Web-näkyvyys

Yritysten on mahdollista näkyä nettisivuillamme entistäkin paremmin. Paranneltuun web-näkyvyyspakettiimme kuuluu sponsoroitu paikka nettisivujen yrityslistauksen kärjessä sekä mustavalkoinen yrityksen logo sivujen oikean laidan logokarusellissa.

Oletko kiinnostunut?

Ota yhteyttä

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook