Pääyhteistyössä
https://www.adecco.fi/

Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

55 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät 2020 järjestetään 5.2.2020 Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja 6.2.2020 Hervannan kampuksella.

Pääyhteistyössä https://www.adecco.fi/

Mitä?

Jo 30. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston Keskustakampuksen päärakennuksessa ja Hervannan kampuksen alueella. Löydät tapahtuman myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä ja Twitteristä.

Milloin?

5.2.2020 10.00-16.00 Tampereen yliopiston Keskustakampuksella
6.2.2020 10.00-16.00 Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella

Tule mukaan messuavustajaksi Yrityspäiville!

Vuoden 2020 Yrityspäivien helppihaku on nyt auki

Jotta Yrityspäivät onnistuvat vuonna 2020 yhtä hyvin kuin aiemmin, tarvitsemme messuviikolle apuun helppejä eli messuavustajia.

Helppinä pääset näkemään ja kokemaan, kuinka iso messutapahtuma järjestetään. Työtehtäviä ovat mm. messualueen rakentaminen ja purkaminen sekä yritysten auttaminen messupäivinä yhdessä projektitiimin kanssa. Työn ohessa aikaa jää myös kontaktien solmimiseen ja uuden työn metsästämiseen. Mikäli vuoden 2021 Yrityspäivien järjestäminen alusta saakka kiinnostaa, helppinä toimiminen katsotaan eduksi keväällä 2020 tehtävässä projektitiimin valinnassa.

Hae mukaan täyttämällä alta löytyvä lomake viimeistään 9.12. Huomioi, että sinun tulee olla käytettävissä viikolla 6 (pääosin kolmena päivänä 4.-6.2.2020).

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat projektipäälliköt Aino (aino.heino@yrityspaivat.com) ja Kristiina (kristiina.poysti@yrityspaivat.com) Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

CV, LinkedIn, työhakemus, pitchaus… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun teemaviikon työpajoihin. Tulosta muutama CV mukaasi messuille, niin yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

Tutustu yrityksiin etukäteen esimerkiksi Yrityspäivien messulehden avulla. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook