Pääyhteistyössä
https://ec.europa.eu/eures/public/fi/homepage

Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

75 päivää tapahtumaan

Yrityspäivät järjestetään 7.2.2018 Tampereen yliopistolla sekä 8.2.2018 Tampereen teknillisellä yliopistolla

Pääyhteistyössä https://ec.europa.eu/eures/public/fi/homepage

Mitä?

Jo 28. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tampereen yliopiston päärakennuksessa ja Tampereen teknillisellä yliopistolla ympäri kampusta. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:stä, Twitteristä ja Snapchatista.

Milloin?

7.2.2018 10.00-16.00 Tampereen yliopistolla
8.2.2018 10.00-16.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla
Muista myös Työnhaun teemaviikko 23.1.-25.1.2018!

Tule mukaan messuavustajaksi Yrityspäiville!

Jotta Yrityspäivät onnistuvat vuonna 2018 yhtä hyvin kuin aiemmin, tarvitsemme messuviikolle apuun helppejä eli messuavustajia.

Helppinä pääset näkemään ja kokemaan, kuinka iso messutapahtuma järjestetään. Työtehtäviä ovat mm. messualueen rakentaminen ja purkaminen sekä yritysten auttaminen messupäivinä yhdessä projektitiimin kanssa. Työn ohessa aikaa jää myös kontaktien solmimiseen ja uuden työn metsästämiseen. Mikäli vuoden 2019 Yrityspäivien järjestäminen alusta saakka kiinnostaa, helppinä toimiminen katsotaan eduksi keväällä 2018 tehtävässä projektitiimin valinnassa.

Hae mukaan täyttämällä alta löytyvä lomake 3.12 mennessä. Huomioi, että sinun tulee olla käytettävissä koko viikon 6 (5.-9.2.2018) ajan.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat projektipäälliköt Marianne (marianne.urpalainen@yrityspaivat.com) ja Arttu (arttu.saarinen@yrityspaivat.com). Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Workshopit

Workshopissa tutustut interaktiivisesti siihen, millaisten asioiden parissa ja miten yrityksessä työskennellään. Ohjelman pidempi kesto, etukäteen valittu teema ja rajallinen osallistujamäärä antavat mahdollisuuden tutustua yrityksen toimintaan yksityiskohtaisemmin.

Infoiskut

Infoiskussa kuulet 20 minuutissa yritysten toiminnasta ja rekrytointitarpeista sekä pääset esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Infoiskut järjestetään omissa rauhallisissa tiloissa messualueen välittömässä läheisyydessä.

 

Työnhaun teemaviikko 23.1.–25.1.2018

Teemaviikko antaa parhaat vinkkivitoset yritysten kohtaamiseen messupäivillä

Parhainkin työntekijä voi jäädä ilman työpaikkaa, jos työnhakutaidot ovat hukassa. Työnhaun teemaviikolla hiot työnhakutaitosi niin timanttisiksi, että tutkat kuumana osaajia etsivät työnantajat huomaavat sinut. Vinkkejä ja apua tarjotaan esimerkiksi CV:n viilaamiseen, itsensä brändäämiseen sekä työhaastattelijan hurmaamiseen. Osallistumalla teemaviikon ohjelmaan olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook
  • 6 days ago
  • 1 week ago
  • 3 weeks ago
  • 4 weeks ago
  • 1 month ago
  • 9 months ago