Hyvät työpaikat eivät löydy kiven alta. Ne löytyvät Yrityspäiviltä.

Tutustu tänä vuonna tapahtumaan osallistuviin yrityksiin etusivumme kautta.

Yrityspäivät 2024 Puhujaesittelyt

31.1.2024 Keskusta

Hanna Tikander, keskiviikko 31.1. klo 13:00
Päätalon juhlasali A210

Hanna Tikander on yrittäjä, podcast-juontaja, vaikuttaja ja kirjailija.
Hanna on suosittujen Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcastien juontaja, jossa hän kertoo omakohtaisen kokemuksen myötä itsensä kehittämisestä, uran rakentamisesta ja raittiudesta.

Vuodesta 2018 lähtien Hanna on rakentanut vahvaa henkilöbrändiään ja samalla hän on innoittanut tuhansia nuoria naisia ottamaan oman taloutensa haltuun sekä rohkaissut heitä tavoittelemaan urallaan etenemistä pelottomasti.

Tule kuuntelemaan Hannaa Yrityspäiville keskiviikkona 31.1.!

Yrityspäivät 2024 Puhujaesittelyt

1.2.2024 Hervanta

Arman Alizad, torstai 1.2. klo 13:00
Festian iso sali FA044

Sankaritarinoiden suurfani, toimittaja ja juontaja Arman Alizad kertoo omakohtaisten kokemusten kautta elämästä, ja miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Arman on tullut tunnetuksi palkituista tv-sarjoistaan Arman ja viimeinen ristiretki ja Täällä Pohjantähden alla.

Armania pidetään usein rohkeana, mutta hänen omien sanojensa mukaan hän ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta pelosta kaiken. Armanin mukaan rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan sitä, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

Tätä et halua missata!

Mitä?

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty jo 33 kertaa. Tapahtumassa on vuosittain mukana huikea määrä yrityksiä kontaktoimassa motivoituneita opiskelijoita.

Missä?

Tapahtuma järjestetään tavanomaisesti Tampereen Yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannassa. Helmikuuta ennen voit virittäytyä Yrityspäivien tunnelmaan Facebookissa, Instagramissa ja LinkedIn:ssä.

Milloin?

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 31.1.-1.2.2024.

Näin saat parhaan hyödyn Yrityspäivistä

1. Osallistu Työnhaun teemaviikolle

CV, LinkedIn, työhakemus, videohaastattelu… Vie työnhakutaitosi uudelle tasolle osallistumalla Työnhaun teemaviikon työpajoihin. Tilaisuuksista saamiesi vinkkien myötä työnhaku sujuu muitta mutkitta ja tulostamalla CV:si mukaan messuille yrityksille jää konkreettinen muistijälki sinusta ja osaamisestasi.

2. Tutustu yrityksiin etukäteen

Osallistuviin yrityksiin voit tutustua etukäteen Yrityspäivien nettisivujen kautta ja aiempien vuosien yrityskattaus on nähtävissä messulehdistä. Valmistaudu kertomaan, miksi olet kiinnostunut juuri tietystä yrityksestä ja mieti valmiiksi, mitä haluaisit kysyä.

3. Hyvä asenne

Keskeisin avain onnistumiseen on hyvä asenne! Jos yritysten lähestyminen tuntuu aluksi hankalalta, voit asettaa tavoitteeksi käydä juttelemassa kolmelle kiinnostavalle yritykselle. Kun jää on murrettu, jännitys katoaa ja kontaktien luominen sujuu luontevasti.

Lue, miksi olemme opiskelijoiden mielestä Suomen suosituin opiskelijoiden rekrytointitapahtuma

”Yrityspäivät ovat perinteisesti kiinnostaneet tekniikan ja kaupan alan opiskelijoita, mutta tapahtumalla on paljon annettavaa muillekin osaajille! TaY:n päivänä näytteilleasettajia on usein vähemmän ja erottautuminen on siksi ehkä helpompaa, mutta erilaiset opintotaustat voisivat kiinnostaa myös TTY:n firmoja.”

Iina Vilen, 5. vuoden hallintotieteiden opiskelija, Tampereen yliopisto

”Yrityspäivillä sain vierailla itseä kiinnostavien yritysten pisteillä ja pääsin näyttämään kynteni heidän workshopeissa. Leanwaren kanssa meillä sitten klikkasi: pääsin haastattelun kautta vakituiseksi työntekijäksi. Yrityspäivät on helppo ja toimiva ponnahduslauta yrityselämään, jota ei kannata jättää kokeilematta.”

Olli Saarinen, Junior Software Specialist, Leanware Oy

Kuka on Yrityspäivien takana?

Yrityspäivät juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin ensimmäinen tapahtuma järjestettiin. Sen toteuttamisesta vastaa vuonna 2010 tapahtuman järjestämistä varten perustettu yhdistys Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuki ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Yrityspäivien järjestämiseen osallistuvat Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat. Vuosittain valittava 16-henkilöinen projektitiimi koostuu poikkitieteellisestä joukosta opiskelijoita, joille vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja projektiosaamistaan käytännön kokemuksen kautta.

Tiimi haetaan vuosittain huhti-toukokuussa, joten jos työskentely yritysten ja tapahtumajärjestämisen parissa kiinnostaa, kannattaa pitää Yrityspäivien somet seurannassa! Matalamman kynnyksen tapa osallistua YP-hommiin on Yrityspäivien messuavustajana, joka on käytännön työkokemuksen lisäksi aitiopaikka nähdä, miten suuren mittaluokan tapahtuma järjestyy.

Yrityspäivät sosiaalisessa mediassa

Instagram Facebook LinkedIn